2013-11-29

flashback friday france.

en annan november. sjuhundra dagar och nätter sedan och under fötterna en annan mark.

SONY DSC

tvåtusenelva och framför mig en ridå av solnedgång. en november i cannes som inte var en november, för novembrar är inte såhär. jag hade uppvikta ärmar, bar hals och solglasögon.

SONY DSC

samma november men hundratals meter högre. syrefattigare och blåsigare. vi tog bilen och slingrade oss upp mellan de sydfranska bergen. tittade ut över det overkliga. de små små husen nere i dalarna.

SONY DSC

vi åkte in till monaco och byggnaderna sköt upp ur marken. jag tittade upp på arkitekturen och försökte spara känslan av dessa få kvadratkilometer av total anomali bland frankrikes annars pittoreska små byar.

SONY DSC

jag minns den där ensamma bilen på de små små bergsvägarna. den var engelsk, hade ratten till höger och jag var nervös. men vi slukades av det gröna och av känslan av frihet ändå. den här november var som ingen annan.

 

iotherw

flashback friday from when i lived in france two years ago. that november was so different from this one. i watched the sun set in cannes, saw the incredible architecture of monaco and escaped with some friends in the french mountains. <3

0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.