2012-08-31

nu, snart och sen.

ikväll är fredagkvällen som är den sista kvällen här i oslo. jag jobbar säsongens sista gudrun-pass och är ute på hejdåmiddag med ida. imorrn är lördagmorgonen då jag ska gå upp senast nollfem och hasta iväg till flyget. en timme i luften till stockholm och så en timmes tåg till västerås: tillbaka till studierna och staden där hösten kommer bli sista studenthösten på den orten.

oslo finns kvar och jag står egentligen kvar med ena foten och halva hjärtat – för en stad där man bott tar alltid en bit av ens hjärta och behåller. så då måste man komma tillbaka, till exempel kommande jul – japp.

det här kapitlet är slut för den här gången.

i dagarna ska jag visa några sista glimtar från grannhuvudstaden innan jag fortsätter mina svenska höstäventyr. följ med och håll tummarna lika hårt som jag att den här hösten kommer bli en glimmande höst, en som glöder i hjärtat och som glimmar i gyllene.

0

Kommentera

Välkommen hem till Sverige igen 🙂
Vad ska du plugga för något?

Så tråkigt att du är klar här nu! Hoppas hösten blir fantastisk!

Riktig god tur! Håper fredagskvelden er fin. Og Oslo er jo alltid litt ditt!

Anna

Fina ord. Men mindre än halva hjärtat blev kvar, med tanke på att du har bott i fler städer än en!

Det fina med att lämna städer är att man alltid kan komma tillbaka. Heja dig den sista studietiden!

välkommen till sverige!

Rewben

Välkommen tillbaka 🙂

Vilken otroligt vacker höstbild. Välkommen åter till Svedala! 🙂

Hösten kommer bli helt galet bra!!

jag håller tummarna! för en fin glimmrande höst för dig och för mig!

Håller också tummarna för en glimmande höst!! <3

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.