2012-08-28

b/w.

jag brukar ofta överskatta färg och är inte så duktig på att fota svartvitt. har därför plockat ut som ett best of svartvitt från mina gamla bilder för att bli lite inspirerad. svartvitt är ju faktiskt fint. har dessutom länkat bilderna till det ursprungliga inlägget dom kommer ifrån (om dom har ett, vill säga). om man är intresserad av att veta vilket sammanhang dom hör hemma i liksom.

0

Kommentera

Så mange fine bilder! Jeg ble ekstra begeistret for det med datoen i vannet og det med brostein, og for den morsomme koppen med mustasjen på, hihi!

Anna

När jag ser de två första bilderna tänker jag på filmen Melancholia.

Så fine bilder! Svart-hvitt er ordentlig bra, altså.

jättefina bilder ju!

Galet fina bilder!

Flotteste bildene 🙂

Jag är själv en sucker för svartvitt. 😉

nydelige bilder! å, b/w.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.