2012-05-22

a day.

a day är en svensk idé – men ett globalt projekt – som går ut på att fånga en dag världen över, den 15 maj, och ladda upp en bild till deras hemsida. alla kan vara med och man kan knäppa kort på nästan vad som helst som fångar ens vardag, så länge bilden är tagen den 15 maj. bilderna kommer sedan att sparas för kommande generationer som kommer kunna titta tillbaka och lära om världen på vår tid.

sista dagen att bidra är i övermorrn, så kolla om ni har någon bild från 15 maj och ladda upp den ni med!

den här var mitt bidrag. en helt vanlig dag på stranden.

hoppas att personer om kanske femtio år kommer att älska plajan lika mycket som jag. kanske finns någon liten stockholmare där ute som kommer vilja åka över till rivieran dom med.

0

Kommentera

Underbart!
Jag glömde bort fotona den dagen. Hade varit en rolig sak. Och visst är våfflor gott. Speciellt då de är så nyttiga 🙂

Vilken rolig idé 🙂 Bläddrade genast igenom min maj-mapp, men inga bilder tagna på rätt dag. Typiskt

Härlig bild, det är så fint när städerna klättrar upp längs bergen bland grönskan.

//emma

Jag är jättefascinerad över hur fräsch din blogg är! Så mycket fina foton. Suck. Jag borde också bli bättre på att fota – inte bara instagram-hora mig fram.

Och tack för finfina kommentaren!

Å tack så hemskt mycket!

Du har så många ljuvliga bilder på din blogg från Nice. Nice är en av de där städerna som jag så gärna vill besöka. Jag och en kompis till mig blev båda så inspirerade av ditt tips om museihemmet du har besökt i Nice. Jag och min mamma har en gemensam vän i Nice så hon och jag ska nog åka dit framöver. Och då är ett besök på Palais Lascaris ett måste.

Anna

Så vackert! Synd att jag inte klarar av att resa.

Sebastian Öhman

Sv: haha precis så!

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.