2011-06-25

i väskan.

det här blir lite som ett samlingsinlägg för massa grejer jag redan visat er, men så får det vara! jag vände alltså iallafall upp och ner på min röda väska och ut föll ungefär det här.

– kalendrar. jag brukar alltid köpa samma kalender (loggkalendern heter den) och den kan man göra en egen framsida på. den högra bilden med tändstickan har jag klippt ut från ett air france magazine och det är den kalendern som går ut precis nu ungefär. den andra med pinuppan har jag klippt ut ur den här boken med tusen pinuppor som jag köpt på designtorget. det är den som tar vid nu. dom här veckorna som överlappar varandra går jag alltså runt med två kalendrar.

– plånbok. min finaste oceanblåa totally turnlock från marc by marc jacobs som jag köpte i paris.

– paraply. med massa svalor och lugna färger som är inhandlat på h&m.

– glasögonfodral från monki. innehåller ibland solglasögon och ibland vanliga glasögon, beroende på vädret.

– microväska från longchamp med tuggummi, cykelnycklar, hårnålar och annat praktiskt.

– mobiltelefon. en nokia 5800 som jag har dekorerat med rosa strass och kakor. i japan såklart. var annars. kan visa närmare en annan gång!

– kløver vaseline. i alla tjejers väskor tror jag bestämt. tycker om den burken så mycket. enkel och nästan retro. så småningom iallafall.

– mp3-spelare. ipod nano 3rd generation. det där runda leopardmönstrade bredvid är en sladdvinda. praktiskt när man hatar trassliga hörlurar. både spelaren och kabelvindan är inhandlade i tokyo.

– pennskrin. letade länge efter ett smalt och enkelt pennskrin. hittade till slut detta fina i lack i paris. med tillhörande eiffeltorn till och med.

– nycklar. mycket viktigt att ha. har två nyckelringar (borträknat den där fula stöldskyddsplattan) – en med en svala och lite annat fint och så en till rolig som jag också postat i det där inlägget med pinupboken från designtorget.

kortetui från kitsch.se som innehåller det som inte ligger i plånboken. det vill säga mest visitkort. nåt stämpelkort på pocket shop och kanske en åkremsa.

det var ungefär allt!

0

Kommentera

åh, jag älskar ”i min väska”-inlägg!

hurra, vad bra!

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.