2010-04-08

Torsdaaag

Idag har dagen varit mest fin, var ute och gick i den fantastiska solen imorse, som tyvärr inte höll i sig så länge som man kunde ha hoppats på . Dock vägdes det upp av att jag träffade Johanna som var på finbesök i kungliga huvudstaden, samt Oskar, Tilde, Karro och Nadir . Vi drog en fika på String, mycket trevligt, bortsett våra knäppa bordsgrannar . Sen delade vi på oss och jag hann hem precis innan regnet kom (för det regnade väl ?) ..

Gavin går fortfarande på repeat, högskolepluggandet går sådär och jag kikar Lost . Not much change, typ .

cher

Så hemskt förresten för jag läste  en intervju med en seismolog i tidningen idag  där dom frågade honom om var det är störst risk att det blir en jordbävning snart . Så svarade han Japan på första plats . Så hemskt eftersom jag ska dit snart, men sen tänkte jag att det är väl alltid stor risk där . Sen nu ikväll pratade jag med min pappa som sa att i Japan har det varit regelbundna jordbävningar (de riktigt kraftiga alltså, dom mindre kommer lite då och då) var ~75e år i över 300 år . Och sist var 1923, vilket betyder att det skulle varit runt 1998, men den kom aldrig . Vilket betyder att det är hög tid typ, himla nervöst . Om jag inte kraschar med planet lär jag dö i en 8,2-jordbävning eller nåt . Usch .

Men ! Det blir antagligen två tatueringar istället för bara en . Tidsbokning imorrn . Helt pepp !

0

Kommentera

rosanna

åk inte!!!!!!!!

äh .. man måste leva on the edge ! : D

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.