2010-04-07

Wednesday

Helloooo people . 6h skoldag följt av fika med Katrinis på vårat gamla stammishak Pierrot på Götgatan . Det var inte igår man var där ! En kopp smultronte blev det och lite snack samt ventilering av våra underliggande frustrationer . Helt lagom . Gled hem, kramades med missen och fortsatte mitt maratonlyssnande på underbara Gavin DeGraw . Och dessutom helpeppad på att gadda mig, vilket jag hade planerat skulle bli av ett tag sedan, men det får bli nu snart istället . Ska glida till studion med Tilde och vi ska försöka boka tid samma dag, göööööötttttt . Motiv avslöjas först efteråt, men om man kollar på mina tidigare tatueringar är det inte alltför svårt att dra en eventuell slutsats ..

Här får ni en av GDGs låtar som har loopats genom mina högtalare senaste dagarna .. fantastique ..

0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.