2008-12-11

Jahaja

Plugg igår, gjorde lite random smågrejs som att faila i studion igen, få VG på en grej i EN C som jag knappt lagt ner energi alls på, keffa ihop på GeMuL B-lektionen due to att jag knappt hade ätit under dagen och annat nödvändigt och mindre nödvändigt . Stack förbi hem en snabbis och hängde sen med Misse på kvällen . Trevlans .

Idag har jag fått sova läänge, ingen skola för mig då jag ska till Huddinge sjukhus (ja, igen !) och kolla vad de säger om mina ögon . Blir lite sne om det inte är sista gången jag är på återbesök idag . Orka krångla liksom . På tal om ingenting 100 dagar sedan jag piercade mig i bröstvårtan idag, ehe (2 sept).

Typ middag med lite peeps senare ikväll, blir nog rätt trevligt .

Nä, måste sakteligen börja röra mig mot Huddinge nu .

Ciao .

0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.