2008-12-06

Fre/lör

Efter en av skolan dåligt planerad ”tipspromenad” i stan som gick ut på att fota urban spaces tänkte jag äta lunch innan det var dags att bege sig på föreläsning till Musikhögskolan . Alltså, jag befann mig mitt i Stockholm City och hittar inte en enda normal grekisk sallad, så himla frustrerande – plus att jag hade ont om tid . Till slut bröt jag bot en av mina principer och köpte en sallad på McDonald’s (eller alltså en Ceasarsallad utan kyckling, för de verkar inte sälja normala jävla vegetariska sallader .. ) . Mötte efter detta upp Max, Helene och Lilian som också skulle till KMH och tog mig en stor take away-kaffe på vägen (fick mig på bättre humör <3) .

På Musikhögskolan fick vi lite info och fick ställa frågor till Roine Jansson, som är författare till läroboken vi använder oss av i Gehörs- och musiklära B . Det var ett informativt möte, men nu har jag insett hur otroligt svårt det är att komma in där . Viserligen olika för olika program, men de tar in ca 2 av 200 sökande .

På kvällen var jag först inne i stan en sväng och träffade Ewa och hennes kompisar .. och tog en kaffe, såklart . De skulle på bio och jag åkte hem . Ett tag senare skriver Arvid till mig och frågar om vi ska ta en promenad, så jag åker till Mälarhöjden och möter upp honom varpå vi går hit till mig (Aspudden) och kollar på South Park – Bigger, longer & uncut .

dddd

Efter det tog vi en liten promenix till till Liljeholmen och sen åkte båda hem därifrån .

Idag .. får vi se . Jag ska träffa Katrin, är det sagt, men vi har inte planerat något speciellt . Lär visa sig .

/V

0

Kommentera

Tipspromenader är fan bajs. Jag lackar ashårt.

Det var inte ens en regelrätt tipspromenad, vi skulle bara hitta några platser som vi hade fått på bild och fota dem, wtf liksom !?!?!?1+1+1111ett

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.