2008-11-12

Gitarrspelande

Sitter här hemma med Nyman och spelar lite gura, båda på Fenders, så klart . <3 Jag på min akustiska helsvarta och Nyman på sin nya Squier Telecaster . Glassig som fan .
Emil, Victor och Alex kommer eventuellt förbi och sen ska jag hänga med Luddeliciouzzz . 🙂 :*

För övrigt hade jag Nationella provet i Svenska B idag, den skriftliga delen .  Lämnade in väldigt tidigt (totala skrivtiden var från 09:00 till 14:00, man fick lämna in tidigast 10:15 och jag lämnade in 10:25), vet inte riktigt om det är bra eller dåligt . Vet inte hur det gick riktigt heller, själva skrivandet gick bra, men jag vet inte om det var tillräckligt kopplat till ämnet . Äh, det visar sig .

Ska socialisera mig med Nyman nu .
Ciao !

0

Kommentera

Hahahah, det är nog ingen fara. Min blogg är inte så jävla djup den heller. Den är ytlig på ett prettovis. istället för att skriva om smink skriver jag om referenser till kafka, typ.

Det är kalas. Fattar grejen med att inte röra in känslorna i bloggandet. Man vill liksom att det skall vara en sfär fri från sådant.

Jag uteslöt också mina känslor helt i början, nu skriver jag ngt om hur jag mår i månaden, typ. Men det är skönt att folk bara ser den positiva sidan av en. Och när man väl skriver om hur man mår känns det så jävla stort =P

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.