2008-11-08

Fredag

Började med att stiga upp fett tidigt för att gå till plugget och när jag väl kommer dit visar det sig såklart att jag kunde kommit dit 13:55 . Mitt plugg är jävligt bra på att organisera, planera och informera – swear !

Stack hem en stund, tog det lugnt och drog sedan till Kulturhuset för att kolla på en föreställning med TeaterStudio Jens som är en improvisationsteatergrupp som jag varit med i, men nu tagit en paus ifrån eftersom det inte har funkat med reptider/mitt schema (ska dock haka på igen om några veckor när terminen slutar !) . Grymt som vanligt, såklart .

Efter det stack jag till Fisksätra där jag hängde med Elina, Katrin, Päm, Robert och Simon hemma hos Elina där vi chillsöp litegrann, körde lite ölspel och chillerillade . Nice indeed .

Eftersom SL är lite ovärda ibland, så kom jag hem runt halv fem imorse . Aja, har fått sova lite iaf . 🙂

Tjing :*

0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.