2008-10-31

Chillerill

Var på bio igår med Linnéa och såg Maria Larssons eviga ögonblick som är en svensk film med Mikael Persbrandt och tydligen Sveigen bidrag till Oscarsgalan .
JAG FÖRSTÅR INTE HUR EN FILM MED PERSBRANDT KAN VARA SÅ KASS .
(Iofs spelade han jäävligt bra, men filmen alltså ..)
Det kanske bara är jag som inte förstår sådana här filmer, men seriöst, det är två och en halv timmes MISÄR . Utspelar sig på början av 1900-talet och allt går bara åt helvete hela tiden . Herreguuuuud, plågade mig igenom hela filmen . Se icke !

Idag var jag hos Ewa på en liten födelsedags-get together eftersom hon fyllde 21 igår (29 oktober, exakt ett halvår innan/efter mig) – grattis grattis ! Hon hade gjort veganska tårtor bara för min skull, så himla gulligt . 🙂 Chillade där med lite folk ett tag och rörde mig sedan mot stan och mötte Katrin och Elina . Elina skulle vidare, så det blev bara ett snabbt hej/hejdå, medan jag och Katrin träffade Max en sväng . Han skulle hinna med ett tåg till Örebro en stund senare, så den träffen blev inte heller speciellt långlivad .

Jag och Katrin drog hem till mig och väl här har vi chillat och pratat som vanligt och kollat på Bröderna Lejonhjärta . Måste vara den bästa svenska filmen som gjorts genom tiderna ! <3

Nä, nu borde jag lägga mig, ska upp tidigt till statistjobb på en kortfilmsinspelning imorrn .

Tjing !

0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.