2008-10-10

Pustar ut

I somras var jag ju på DreamHack, Peace&Love, Roskilde och Emmaboda i festivalväg . 2009 hade jag planerat att dra på Roskilde igen med tanke på härlighetsfaktorn, men eftersom Depeche Mode kommer till Arvikafestivalen så kan man ju fan inte missa det – det keffa är ju att det såklart ligger samtidigt som Roskilde (Arvika 2-4 juli och Roskilde 2-5 juli) . Så att, ah, Roskilde får bli året efter eller något . Sen tänkte jag åka på Hultsfred, eftersom jag vill testa en ny festival och jag visste att det låg någonstans i början/mitten på juni . Sen säger Katrin idag att Hultsfred ’09 är ändrat så att det ligger i början på juli, så jag blev nojjig och lite ledsen (i förväg) över att det OCKÅ låg på dom dagarna . Sen kollade jag efter och det visade sig att det ligger 8-11 juli istället . Puuuuh ! Det kommer ju då innebära att jag kommer hem från Arvika, är hemma i typ två-tre dagar och sen drar på Hultsfred . Men det är fan hellugnt, i somras var jag fan bara hemma en dag mellan Peace&Love och Roskilde .

Längtar som fan till sommaren . Förjävligt att det bara är oktober ..

0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.