2021-01-23

Stora barn och odlingsrevansch

Jag vaknade med en fin känsla i magen. Eftersom jag börjar jobba runt klockan 06 varje dag fick jag sovmorgon och kom upp till två barn som var både glada och kramiga. En kopp kaffe till mig och godnatt till Hugo som gick och la sig igen.

Tänk att den tiden skulle komma? När barnen blir så stora att man kan bjuda varandra på lite extra sovmorgon eller egentid bara sådär.

Det blir såklart mer och mer komplext med äldre barn eftersom det är fler frågor, funderingar och situationer som dyker upp men samtidigt blir det också enklare. Det går att prata om vad som är fel, om vad som är bra och dynamiken i familjen blir bara bättre och bättre och jag är verkligen så genuint tacksam för att vi fick de ungarna vi fick. De är bäst.

Idag skiner solen över Alingsås och jag vill ut för att prova mitt nya objektiv. Äta en semla på Nygrens och gå till en lekplats med barnen. Prata om framtiden med Hugo och kanske lägga en liten beställning på fröer att så till våren.

Jag längtar efter prunkande gröna pelargoner, solrosor och dahlior. Trots att vi fick in bladlöss på balkongen som tog över allt. Istället för att skörda fick vi slänga efter att duschat allt med mängder av såpa som inte gjorde någon nytta. Men i år ska jag bannemej få åtminstone en bukett solrosor till köksbordet.

13

Kommentera

Oh så många fina växter

sandra

Tack! Hoppas på ett gäng till i sommar! 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.