2021-01-17

Söndagsfunderingar

Idag är vi utan barnen hela dagen och ska röja här hemma. Vi ska äta en lunch tillsammans och fortsätta packa ner allt som vi klarar oss utan kommande två veckor.

Jag har haft en period där jag känt mig lite låg. Lite trött och lite lamslagen. Misstänker att det är den gamla klassikern som dyker upp vid den här tidpunkten varje år – brist på ljus. Men när snön kom till Alingsås så lättade det rejält. Särskilt de dagar som solen legat på och vinterdagarna har varit precis så perfekta man drömmer om att de ska vara. Under den här tiden har jag fått tid att fundera på vad jag ska göra och vilken riktning saker och ting ska ta. Företaget står stadigt men det kan bli dags att börja utveckla. Det var en raketstart som jag inte riktigt hunnit med att ta till mig och nu behöver jag göra en plan för det nya året. Kul, men svårt. Att göra planer när man ständigt går på tårna och undrar ”var det här det sista?”. Men jag måste våga. Lite till.

Den här bloggen behöver också få en ny riktning. Jag känner mig lamslagen när jag sitter framför webbläsaren och funderar på vad jag kan skriva om och inte. Jag landar i att jag antingen behöver avsluta eller göra om. Och med facit i hand – att inredning är det de flesta läser om helst, så blir det förmodligen ditåt det pekar. Förutom en del personliga reflektioner. Som hela tiden behöver balanseras på vad som går att skriva om och inte – barnen blir allt svårare att berätta om och likaså jobbet. Men kanske att jag hittar en form för det.

Vi får väl se hur det går.

15

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.