2021-01-08

Ni som läser

Jag hoppar rakt förbi det nyårsrelaterade och rakt in i det nya året. För mig var inte nyårsafton en särskilt stor händelse i år. Vissa år är det bara så, en del saker flyter bara förbi nästan obemärkt. Eller okej obemärkt var det väl inte. Vi hade glitter på bordet, marängsviss med tomtebloss och discokula i taket. Bland annat. Signe rattade dessutom runt med en lång glittergirlang om axlarna.

När nyår var över längtade jag tillbaka till jobbet. Jag antar att det här är vad alla klyschiga citat om ”love what you do” och så vidare handlar om. Jag kan vara trött, tom på idéer och ibland ganska utarbetad. Men jag älskar det jag gör. Den enda gången jag haft samma känsla var när jag arbetade med barn, för flera år sedan. Jag har med andra ord hamnat precis där jag ska vara. Hoppas bara det fortsätter som det gör så jag slipper välja något annat.

Men hörni, nytt år och nya möjligheter – berätta, vad vill ni läsa mer om?
Inredning? Dagboksinlägg? Inspirationsinlägg? När läser ni? Tycker ni om långa eller korta inlägg?

Jag vet att när jag ställt de här frågorna förr har ni alltid varit måna om att jag ska blogga för min egen skull och i min egen takt, vilket jag alltid uppskattat<3 och det kommer jag ju såklart också att göra. Men det skulle vara roligt att veta vad ni tycker om, vad som intresserar er. Så att vi får några gemensamma ämnen också.

Antingen här i kommentarsfältet, på mailen (vardagskonst@gmail.com) eller här i enkäten –https://sv.surveymonkey.com/r/2LW7FYC

<3

Ps. Bilden här nedan är inspiration för vårt nästa vardagsrum som vi flyttar till den första februari! Kommer från min nya inspirationskälla @andrealisaanna vars konto jag gått igenom flera gånger bara idag.

13

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.