2020-12-16

Från Tradera till det gula huset

Det sker en total utrensning här hemma. Ut med allt som är lite trasigt, som har stått i kartonger och som jag valt på egen hand utan Hugo.

Det här blir det första hemmet som vi verkligen skapar tillsammans, där han för första gången sedan i Majorna går in och pekar på vad som är viktigt för honom.

Annas har hemmet hela tiden varit min arena. Min plats där jag gått loss. Vilket har varit nödvändigt eftersom det tog mig tid att lära mig vad jag trivs i och det var skönt att få utforska det på egen hand och växa in i det själv, utan kompromisser.

Det kommer fortfarande vara ett hem med färg om än lite mjukare och mer samlat. Men med en del rena linjer som kompletterar det snirkliga och sirliga som jag gillar. Någonstans mellan 30-50-talet har jag landat rent detaljmässigt vilket går att se på mina senaste köp från Tradera (ja jag har redan börjat).

Först ut är den fulsnygga fisken som ska få hänga i köket. Sen en nättare funkislampa än den som vi redan har och som förmodligen kommer hänga i hallen. En kaffekanna från 30-talet i perfekt skick, två vita plisserade lampskärmar till sovrummet och så en gardinkappa till köket.

Och slutligen, det här soffbordet som kommer redan idag, men inte från Tradera utan från Reforma. Tror det kommer sätta hela tonen i vardagsrummet.

17

Kommentera

Kommer bli finfint

Fia

Men hur roligt! Jag var så nära att klicka hem det där bordet. Ska bli oerhört spännande att se det lajv så kanske jag kör ändå. Behöver ngt som går ihop med min jätte teak-hylla jag köpt på auktion nu i höstas till the livinrooom. 💕

sandra

Åh låter underbart med teak-hylla! Bordet är jättefint, ser ungefär ut som på bild. MEN lite ostabilt. Glasskivan sitter inte ordentligt så jag skulle kanske inte rekommendera det vidare med tanke på Leah. Hon är väl inte mycket äldre än Sigge, som redan varit på vippen att få glasskivan i ansiktet.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.