2020-11-26

Sofia Woods inspirerande hem till salu

Det här hemmet och de här bilderna lär sprida sig som en löpeld över internet. Men det är ju inte särskilt förvånande med tanke på att det är Sofia Woods fantastiska hem, som nu är till salu.

Vardagsrummet är min absoluta favorit. Jag tycker att den gula färgen är perfekt tillsammans med möblerna i trä och de gröna växterna. Jag har det själv mycket spretigare men hittar ändå så mycket inspiration i det ombonade, enhetliga och mysiga att jag får lust att flytta runt på lite saker i vardagsrummet. Kanske att soffan skulle göra sig bra vid fönstret? Och kanske ska jag slå till på kransen från Svenskt tenn som jag spanat på så länge?

Vill ni se resten av lägenheten? Då kan ni klicka in er här eller här där Sofia själv berättar om sitt hem.

Bilder från HusmanHagberg
7

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.