2020-11-13

JWHF, RFSL och jullängtan

Fredag! Och det känns i hela kroppen! Idag kommer jag bollas mellan olika projekt men det gör inte så mycket för det är jag som styr prioriteringarna och det är ganska skönt ibland. Generellt så gillar jag balansen, att det ibland är någon annan som tar täten medan jag följer för att sen göra tvärtom andra dagar.

Idag jobbar jag med en kampanj för RFSL och ett annat projekt som är lite hemligt. Trodde aldrig att jag skulle skriva en sån rad, men here we are. Tänk ändå, vad livet kan förändras? Fast en sak är konstant – oron för att nej nu är det slut, nu får jag inga mer uppdrag. Fast på tal om uppdrag så är ett av de finaste att jag går in som redaktör här på Just Wanna Have Fun! Det ska bli så oerhört roligt att få jobba tillsammans med Christin på den här färgsprakande platsen och det känns lite som ett fyrverkeri i magen varje gång jag tänker på att jag kommer få lov att skapa innehåll hit.

Ja ni hör ju, mycket av mitt liv kretsar kring jobbet. Och barnen, såklart. Det finns väldigt lite tid över åt något annat så det är ju ganska skönt att det är två bitar som jag tycker väldigt mycket om. Men ibland så får jag lite tid till annat, som för ett tag sedan när jag och Ebba hade en riktig lyxdag och vi åkte till Nääs fabriker. Som måste vara en av världens finaste platser? Efteråt blev det kantarellsmörgåsar och julmust, på en instagram-vänlig dukning, tack vare Ebbson.  Och nu hörni, nu laddar jag inför julen. Ni också? 

14

Kommentera

så kul att du börjar som redaktör! ska bli spännande att se vad ni hittar på här.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.