2020-10-13

Inredningen på kontoret

Har man flyttat sju gånger på åtta år så blir man rätt bra på att bo in sig fort. Att flytta in på kontor är inget undantag, det är bara ett nytt rum som ska fyllas. Skillnaden nu är väl att det är mycket mer genomtänkt vad gäller färgskalan – blått, brunt och gult. Sen lär det väl slinka in en och en annan färg så småningom. En pall jag har här är röd och mitt skrivbord är lila.

Nu är det min andra dag jag spenderar här och kände redan i söndags att det här är den bästa investeringen jag har gjort. Det hade inte spelat någon roll med ett extra rum i lägenheten för det är det där med att gå hemifrån och inte kunna göra något annat än att jobba som är det stora. Ljuset är dessutom fantastiskt eftersom det är fönster från två olika håll. Ja men jag är glad, absolut. Det här är min näst bästa plats. Och finaste, för här hamnar alla favoriter som inte går att ha hemma.

Förutom två IVAR-skåp är detta vad som hamnat här sedan jag flyttade in;

En vattenkokare i gråblått från Alessi.

En bricka från Svenskt tenn i mönstret Notturno.

Och brunspräckliga Spruzzi-koppar.

Så fina detaljer.

Gör sig perfekt till det gula väggarna och det bruna i kopparna.

13

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.