2020-10-10

Mimi Thorissons bok, mitt kontor och målbilden

  • Hösten börjar bra. Jag har jobbat för Serneke och jag har fått ett uppdrag för Rubrik. Bland annat. Mitt schema är fullt och det där frilansandet går bättre än jag kunde föreställa mig. För jag föreställde mig faktiskt ingenting alls, förutom att de här månaderna skulle gå åt att bygga upp företaget och att jag kanske kunde nå ut för betalda uppdrag först efter nyårsskiftet.
  • I veckan skrev jag på papper för ett kontor. Det ligger i ett fint litet hus här i Alingsås och i rummet finns två stora fönster som släpper in ett magiskt ljus. Ikväll flyttar vi över mina saker dit och imorgon sitter jag förhoppningsvis min första dag där.
  • När jag gick in på Artilleriet igår och köpte kaffekoppar, vattenkokare och dricksglas kände jag att jag nådde en punkt i livet. En sorts målbild som aldrig varit min, som jag aldrig haft. För att den inte riktigt varit för mig. Men det slog mig att här gick jag och handlade till mitt alldeles egna kontor, i en av Göteborgs finaste inredningsbutiker.
    .
  • Mimi Thorissons bok måste vara en av de vackraste jag sett? Hoppas innehållet är lika bra. Oavsett så åkte den omedelbart upp på önskelistan när jag såg den igår.
  
12

Kommentera

vad kul att det går bra!! grattis till kontoret!

vardagskonst

Tusen tack Ulrika! Det känns så himla roligt!!

Anna

GRATTIS till kontoret och ditt nya företag och att du får uppleva att köpa nya koppar till ditt alldeles egna kontor omg. Hurra!

vardagskonst

Tack finaste!! Det är så himla himla stort! Sitter min första dag här – ljus från TVÅ fönster. Det är fantastiskt<3

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.