2020-09-29

Ögonblick ur telefonen

Vi vaknade med båda barnen i sängen imorse och det var morgonmys till både höger och vänster. Ibland känns det overkligt att jag får vara med om det, att det där är mitt liv. Hugo lämnade dem på förskolan och nu står han vid sitt skrivbord medan jag sitter i soffan och tycker det är skönt att han är hemma.

På min agenda idag står två fotograferingar och lunch ute på Nolby Gård eller Sjöö. Imorgon hoppas jag hinna med ett dopp i sjön under lunchen – min kompis Ebba fick med mig på ett så kallat kallbad och jag är fast. Det var helt otroligt vilken känsla som kroppen kom i under tiden och efteråt. Tänk att allt detta finns i Alingsås? Bra ställen för att äta en lyxig vardagslunch och en fantastisk sjö? Bara ett par minuter hemifrån oss. Är så glad för att vi flyttade hit.

Jag gick igenom min telefon häromdagen och hittade bilder från sommaren. Inser att inredningen fått stå tillbaka och det är ganska skönt att släppa det ett tag, men man skulle behöva ta en dag och verkligen bli klar i sovrummet nu när vi har bytt igen. Men det är så mycket annat som hela tiden ska göras, sånt som är viktigare än att sätta upp rätt tavla eller bädda med rätt färg på påslakanet.

Som att äta glass med kompisar, ta en egen stund med Ebbe-Lou efter förskolan och rikta strålkastaren mot bara honom och spana på mina två kottar när de gör saker ihop. Åka till Göteborg för att hämta saker till ett galet roligt samarbete och att inviga min nya höstkappa.

Livet. Nu händer det.

10

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.