2020-08-20

Sommaren 2020 och allt vad den var

Vi var i Varberg, vi var i Falkenberg. I Skövde, i Vara och runtomkring Alingsås. Vi bråkade i bilen, vi sjöng med till Gyllene tiders gamla dängor och ibland till Baby shark. Vi badade, vi promenerade, gick på loppis, vi letade efter Pokémons och åkte hem med ett fint lager sand om våra solbrända ben. Vi köpte mjuklass, jordgubbsglass och chokladglass med regnbågsströssel. Signe lärde sig säga ”äckit” och Ebbe-Lou berättade för mig om hur hans drömvärld såg ut. Jag pussade Hugo på axeln, han gav mig sovmorgnar och morgonkaffet i sängen. Jag fick svårt att sova och svårt att vakna. Jag byggde företag, jag våndades, jag oroade mig och sen satte jag mig ner och fortsatte skriva ord efter ord. Byggde vidare och satte den ena foten framför den andra.

Tack sommaren 2020, för allt du var och allt du gav. Dig glömmer jag aldrig.

18

Kommentera

Fia

❤️

vardagskonst

❤️! Kram Fia!

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.