2020-07-26

Hej från mig

Hej från mig och min sommar. Man kan ju tro att frånvaron här innebär en paus från datorer och internet men så är det inte. Jag jobbar för fullt bakom Studion och med mitt vanliga jobb. Resten av tiden spenderar jag med familjen, på loppisar och med vänner. Jag har aldrig skrivit så mycket som jag gör nu, jag har aldrig varit så kreativ som jag är nu och jag har nog aldrig heller varit så trött som nu. Det är en ständig balansgång mellan allt för att det inte ska bli för mycket och jag har svårt att stänga ner datorn när det fortfarande finns så mycket kvar jag vill göra, läsa eller lära mig mer om. Men min hjärna behöver regelbundna pauser för att orka ta in all information, vilket är något nytt jag lärt mig om mig själv. Jag vet ju egentligen detta men påminns återigen om hur fantastisk kroppen är. Den ställer upp så oerhört mycket och signalerar så bra när den fått nog. Lyssnar jag inte på den lilla huvudvärken som börjar sippra in slutar det oftast med en hjärna seg som tuggummi. Så nu tar jag alla små tecken på stort allvar och sätter fasta tider för arbete och återhämtning. Äter ordentligt och läser en bok emellanåt. Jag får kanske inte gjort allt det jag vill men det jag gör blir bättre, så det är värt det i slutändan. Och så mår jag ju bra, det är också viktigt.

Hoppas ni har det fint, vi hörs snart igen.

20

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.