2020-07-17

Nya hattar, nya platser och nya minnen

Om det är något jag inte är så är det grafiker. Det verkar dessutom vara en känsla, en kompetens jag inte riktigt kan läsa mig till. Och annonser, de måste ju ut. Så jag försöker ändå, att få den hatten att sitta rätt.

När jag mötte Lunarstorms grundare i januari berättade han om alla roller han fick ta sig an i början när han var helt ensam i uppstarten. De orden tänker jag på varje dag nu, när jag tvingar på mig en ny hatt eller lägger upp den på hyllan bredvid de andra. En del av mig är trött, det gör nästan lite ont i huvudet av allt jag måste lära mig. En annan del är eld och lågor över all ny kunskap jag plötsligt besitter. Och stoltheten i att säga att jag gjorde detta själv, bankar i bröstet. Samtidigt upptäcker jag det fina i hjälpen från andra, som snällt knuffar mig i rätt riktigt när jag frågar.

Jag har således ingen semester. Varken från Studion eller från mitt nya jobb. Men det är inga långa dagar och när jag jobbat färdigt försöker vi komma iväg på en ny tur, helst till en plats vi inte varit på förut. Helst utanför stadskärnan. Det gör hela den här familjen gott.

Och den här sommaren, den kommer inte att försvinna in i den diffusa kategorin av somrar som har varit. Sommaren 2020 kommer jag att minnas. Med värme.

10

Kommentera

Så fina bilder på er =D

Kristina

Vilka fina bilder!

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.