2020-07-10

Premiärturen och Studio Bergström

Vilken tur att jag inte har influencer som drömyrke, för det hade ju varit kört för länge sedan.

Sommaren har börjat. Jag har gjort mina sista dagar på Ellos och bytt titel från butiksbiträde till copywriter. Cirkeln är sluten och som om det inte vore tillräckligt har jag dragit igång ett eget företag. Ett företag som har och fortfarande slukar all min tid. Jag har byggt hemsidan från ett blankt ark, labbat med färger och nyanser och letat efter typsnitt. Funderat på vad jag har att erbjuda, skrivit, skrivit om och redigerat bilder tills de är lätta nog för sajten.

Plus sjuttiofem tusen andra saker. Ännu är inte arbetet slut. En del av basen är satt men det är fortfarande mycket kvar. Det tar tid när man gör allting själv. Som tur är har jag fått input från tre bra personer på vägen som verkligen varit till god hjälp på olika sätt.

Vill man se, det jag tror kommer vara version 1.0 är adressen www.studiobergstrom.se. På instagram är det också rätt och slätt studiobergstrom, om man vill titta där.

Annars går min tid ut på att njuta av sommaren. Sommaren runtomkring Alingsås är fantastisk. Den går inte att jämföra med de tidigare stadssomrar vi haft. Dessutom skaffade vi bil i veckan. Tidigare har vi varit med i en bilpool men det var ändå inte optimalt. Vi är knappast några storåkare men det ska bli skönt att inte behöva göra av med energi, kraft och ork på vägen till destinationen när vi väl vill göra något.

Igår gjorde vi premiärturen som gick till Mjörn. Det var bara vi där. Jag krängde på mig min bikini på parkeringen och vi hade med oss fika. Barnen tjöt av glädje i vattnet. Det är klart att det bråkades en del med ungarna om att man inte får vara i vattnet utan en vuxen och sen när vi skulle åka hem. Men sånt hör till, tänker jag.

Och om det är något jag verkligen fått lära mig sedan jag fått barn är det att se det positiva. Som igår – javisst det tjatades och gnatades men i sin helhet var det verkligen riktigt bra. Förr hakade jag upp mig mycket mer på det som inte blev som jag föreställt mig och lät sen den besvikelsen stå i vägen för resten av dagen. Det är skönt att det tankesättet är borta.

14

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.