2020-06-15

Blå dörrar

Det är måndag, studiedag och Hugo är i Göteborg så jag är ensam med barnen. Jag pratar med Ebbe-Lou om samvetet och om hur vi ska bli bättre på att lyssna på varandra. Förutom det sover jag middag med Signe, äter pasta direkt ur kastrullen och funderar på att måla dörren till vardagsrummet blå. Har ungefär samma färg hemma redan, som på bilderna och kan inte släppa tanken på hur fint det skulle kunna bli. Vi har slitna gabondörrar som ger rummet lite kontrast men de har nog gjort sitt i originalskepnad. Kanske byter jag också handtag när jag ändå är i farten. Ska bara hitta några jag tycker om och som passar måtten.

Bilder från Jonas Ingerstedt

10

Kommentera

Det är så fint med blåa dörrar, och även listerna runt om, så har vi hemma här med, men de är gråbeige istället. Det är så snygg detalj

vardagskonst

Åh det är så fint med markerade lister! Särskilt om de är lite högre! 🙂

Vi har också högre lister =D

gabriellaskog

Så himla fint! Idéer planterades om man säger så.

vardagskonst

Håller med! Har fortfarande inte fått tummen ur men hoppas jag ska hinna med det snart

Anni

Vad är det där för brun soffa? Finaste jag sett.

vardagskonst

Ingen aning! Men håller med, den är fantastisk.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.