2020-06-03

Status och en liten film

Jag har varit ganska låg idag, känt mycket, tänkt mycket.  Gått in i mig själv och stannat där. Stått länge på balkongen och rensat bort fula blad, bundit upp på bambupinnar och planterat om. Hugo gick iväg och köpte lunch ensam och jag grävde ner fingrarna i jordpåsen. Jag varvade väntan på svar med att korrekturläsa texter. Sen fick jag svar och nu väntar jag igen.

Tänk att jag har fått ett jobberbjudande, går och väntar på svar från ett annat och att jag sagt upp mig på Ellos. Egentligen skulle jag suttit still i båten, men den där viljan till framåt, mot någonting annat hittar på något sätt alltid ut.

Jag gav mig förresten på det här med att klippa ihop en liten film med några korta ögonblick från idag. Tyckte den blev fin.

14

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.