2020-05-24

Årets första secondhandtur

Åh vad länge sedan det var jag gick på secondhand och skrotade. Men i helgen var det premiär för det här året och vilken succé det blev.

Jag gav 20 kronor styck för varje underlägg från Svenskt tenn och 10 kronor för varje coaster. Glad var jag.  

Ska bara hitta tre underlägg till så är samlingen komplett.

Glas. Jag började samla på dessa från Artilleriet men de är svåra att diska (för hand) med alla skåror. Dessutom inte helt bra att dricka ur. Sedan köpte jag dessa från Ferm living (som också var svåra att diska) men som var så tunna att de bara gick sönder. Men så hittade jag de perfekta glasen för en femma styck i lördags. Hoppas det inte blir alltför svårt att hitta fler. Det rutiga tyget ska bli örngott, tror jag. Eller servetter.

En liten form till sparris eller ett litet knippe morötter fick också följa med hem.

Två fina ytterfoder.

Det ena från Italien.

Och den andra numera med pelargon. Hur fint?

11

Kommentera

Ytterfodren var ju verkligen superfina! Vet du ungefär vad du letar efter när du går på loppis, som att du visste att du är på jakt på snygga glas, eller kan det liksom vara vilken typ av föremål som helst som fångar hjärtat som du får med dig hem? funderar mkt på hur man loppisfyndar men utan att bli överbelamrad av mer saker än man kan hantera, nämligen. (jag är redan duktig på att bli överbelamrad av prylar men sämre på att hantera det, hehe).

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.