2020-05-22

Fredag – 150 liter jord, den perfekta picknikkorgen och rutigt.

Det var en svettig vecka, på alla sätt och vis.  Jag var ensam hemma med barnen sammanlagt tre av fem dagar och det var inte helt oproblematiskt. Men den andra dagen var det som att något slog om och vi alla accepterade att det var så det var. Ibland tar det kanske tid innan alla hamnar i balans med varandra och med situationen? Vi har gapat på varandra, tittat på Harry Potter, ätit pannkakor till lunch och satt våra jordgubbsplantor i en rejäl låda med jord. Livet med mina två. Hundra procent intensivt och jobbigt men miljoner procent underbart på en och samma gång.

Nu tar snart helgen vid och då ska jag först ha en arbetsintervju och sen ge mig på att bädda nytt i sängen och måtta tyg till en dyna – Hugo var på IKEA en dag och vi blev med rottingfåtölj, nya sängkläder och mer förvaring. Och 150 liter jord. Det var egentligen inte tänkt att det skulle bli så mycket men efter att jag blev sur för att han bara köpt 15 liter så dök han upp med….lite till. Skrattade gott när jag såg det. Typiskt Hugo och gud vad jag älskar honom.

Men ja, så är var det med den veckan, låt oss istället hoppa till de här bilderna. Något syrligt att dricka, rödmålade naglar och sol. Rutiga örngott, som jag aldrig hittar och bambufåtöljer med rutiga dynor (märks det att jag gillar rutigt just nu?). Lila gardiner till gula väggar, urfin väggförvaring och den perfekta picknickkorgen. Tar minst hälften av bilderna med mig in i helgen som målbilder.

alla bilder och bildkällor finns här

7

Kommentera

älskar när man grumsasr lite kring något och får ett sånt där svar i handling. ”jaha, du gillar jord? OKEJ, 150 LITER DÅ!” gillar liksom extrema gester eller vad man ska säga, när någon tar i från tårna

vardagskonst

Haha högläste den kommentaren för Hugo som nickade och sa att PRECIS SÅ var det

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.