2020-05-15

Influencer marketing, veckans bukett, självacceptans och en jordgubbssmörgås

Jag åkte ner till Göteborg i måndags för att jobba och kom helt ur fas med allt annat resten av veckan. Ovant att vara där med alla människor när man varit utan dem så länge. Just nu skriver jag dessutom en forskningsöversikt med fokus på relationer mellan influencers och följare, vilket också får mig ur fas med allt annat eftersom mitt fokus är helt knutet till det ämnet. Tycker det finns så mycket som har med kommunikation, content marketing och influencers att göra som är väldigt intressant. Kritiken och modereringen i kommentarsfälten, avföljandet och betalväggarna. Det ska bli intressant att se hur influencer marketing ser ut om ett par år.

Förutom med att åka till Göteborg så började jag veckan med att köpa ett litet fång blommor. En dag hade jag dessutom på mig min nya klänning som jag tycker väldigt mycket om. Just nu genomgår min garderob en hård sortering och jag försöker hitta det största problemet i det här med stil och kläder. Jag tror nämligen inte det handlar så mycket om plaggen i sig utan om mig, om min självbild och min syn på min kropp. Blir det här sommaren som jag äntligen börjar acceptera mig själv? Förmodligen inte. Det känns som att den resan är lång. Men kanske blir det nu som den börjar.

Veckans absoluta höjdpunkt var när jag sprang på svenskodlade jordgubbar i affären och köpte med mig flera askar hem till barnen och till jordgubbssmörgåsar som är det godaste som finns.

Och för att göra det godaste som finns så gör du behöver du det här; en matsked mandelsmör på en skiva riktigt grovt bröd, två-tre jordgubbar per smörgås, grovhackade hasselnötter och vallmofrön. Glömde havssaltet på mandelsmöret och solrosskotten ovanpå jordgubbarna, men det får bli nästa gång, bra blev det ändå.

 

 

8

Kommentera

Den där klänningen var himla fin, Sandra! Visst var det den som var ifrån H&M va?
Och angående jordgubbar på macka – så himla fiffigt. Det har jag aldrig provat men jag blev sugen nu. 🙂

vardagskonst

Visst var den! Älskar den 🙂 Japp, den finns på H&M! 😊

mandelsmör…. jordgubbar… förlorar mig i tanken, låter sjukt gott.

vardagskonst

Det är det! Prova, du kommer inte ångra det! 😊

midis

SÅ FIN I KLÄNNINGEN!!!

vardagskonst

Tack bästa!!! ❤️❤️❤️

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.