2020-05-12

Inredningsuppdrag – Inreda barnrum

Just nu är det två barnrum som ska inredas och färdigställas. Men med tanke på  Covid-19 och att jag blev sjuk sist jag åkte längre än till Göteborg så får det bli på distans. Det fungerar naturligtvis också, men visst är det lite tråkigt att inte få greja och ställa i ordning så som jag hade tänkt. I vilket fall finns det två små barn i familjen med varsina rum som skulle få sin egen känsla. Grunden i de båda rummen var en ljus bas med mjuka, snälla  färger och gärna med inslag av naturmaterial. Ofelias rum som har snedtak krävde lite några lite mer tankeverksamhet men det slutade med att vi bara ställde in hennes spjälsäng under ett av snedtaken så länge. Hon har ju trots allt inget behov ännu av någon särskild sänglösning, men familjen har ändå fått några förslag inför framtiden.

Jag tänkte egentligen att jag skulle ha visat slutresultatet men det är inte helt färdigt. Men så kom jag på att det kanske finns någon mer som inreder barnrum just nu och kanske behöver lite inspiration? Och att jag kunde lägga upp moodboard samt inköpslista här.

Dock vet jag inte om produkterna fortfarande går att köpa men jag tycker, som vanligt, att man kan ha inköpslistan som en ungefärlig fingervisning. Leta i förråden, hos kompisar (kör kanske en inredningsbyteskväll?), leta på loppis, secondhand, Marketplace, Tradera, Erikshjälpen och Blocket först.

 

Inspirationsbilder finns här samt hos fantastiskt duktiga Emma

 

Jutematta    / Guldstjärnor   / Gult påslakan  / Våfflad pläd  / Knoppar  Sittdyna  /  Taklampa Svalor  / Regnbåge  / Leksaksförvaring  / Kuddfodral  / Gult kuddfodral  / Linnegardiner  /  Rottinghylla  

 

 

7

Kommentera

Sandy

Så fint! Tänker så mycket barnrum nu fastän bebisen kommer bo inne hos oss och inte ha eget rum det första halvåret eller så. Ska bli så HIMLA kul att inreda och göra mysigt. Tack snälla för inspo! <3

vardagskonst

Åh det gjorde jag med som gravid ? Sparade mängder med bilder och längtade efter att få skapa ett eget rum åt mina två. Just att ge dem en både fin och trygg plats har alltid varit något viktigt för mig. Plus kul att man kan leva ut så himla mycket i barnrum?! Så roligt! Ser så mycket fram emot att (förhoppningsvis få) se din version av ett barnrum. Säkert ljuvligt. Kram ❤️

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.