2020-05-06

Till Ebbes sommargarderob

Ebbes sommargarderob är så fin nu, med en mix av både dova och glada färger, randigt, mönstrat och enfärgat. Pricken över i:et blev den här fina tunna jackan och shortsen från Mini Rodini som jag köpte från bland annat butik Paletti.

Önskar verkligen att min egen garderob var lika väl koordinerad och uppdaterad. Kanske att jag orkar ge mig på det någon gång i sommar. Och försöka hitta den där stilen jag så febrilt letar efter, hittar, tappar och sen letar efter igen.

Men fram till dess lever jag ut genom barnen och kombinerar deras garderob med en dryg apa, en banan med solbrillor och några sjöhästar.  Inte alls helt fel.

6

Kommentera

Snygga kläder till en fin kille! <3

vardagskonst

Tack Sanna! Varfööööööööör görs dem inte till vuxna??

Emilia Leide

Men du har ju så snygg stil! 😍 Barnkläder är ju så roligt!

vardagskonst

Tack fina du <3 Älskar barnkläder, där kan man verkligen leva ut 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.