2020-05-05

En liten del av barnens rum

Kanske behöver man måndagarna för att komma i fas? Jag känner mig mer fokuserad idag än vad jag gjorde igår, trots att Signe sitter bredvid i gulliga pingvinbyxor med sin nyduschade, fluffiga, kalufs och äter frukost medan hon babblar med mig. Hon är ett sådant gull, den där ungen. Fastnar jämt med blicken på henne, tänker att det är otroligt att hon är min. Att jag lyckades med en sån tokig liten tiopoängare.

Och nu har minsann tiopoängaren (tiopoängarna) fått ett rum som sakta börjar få färdiga konturer.

Mycket landar provisoriskt tills vi (jag) vet vad som behövs och passar in. Hyllan ovanför skrivbordet, till exempel, är alldeles för smal. Minst två bredare hyllplan behöver vi där.

Till sitsen på den gamla pianopallen ska jag sy ett överdrag i det rutiga tyget som ligger på. Skrivbordet ska kanske få sig ett lager nytt färg. Tänker att det vore fint och snällare mot ögat om möblerna målades i samma färg. Men först ska jag börja med att leta efter sänggavlar. Och rycka loss ett gammalt telefonuttag som sitter i väggen.

 

12

Kommentera

Josefin

Åh vad fint! Superinspirerande!
Har varit sugen på att måla om vårt barnrum också, och detta var ju en underbar gul färg! Vad är det för färgkod?

vardagskonst

Tack!! Färgen är fantastisk! Har försökt ta helt rättvisa bilder på den (det är ju svår ibland) men den är liksom mjuk och pigg samtidigt. NCS-koden är S1515-Y20R, men jag köpte min på Rusta och där hette den Pale Yellow

Kajsa

Vad är detta för fantastisk väggfärg??!!

vardagskonst

Visst är den härlig! NCS-koden är S1515-Y20R, jag köpte min på Rusta och där hette den Pale Yellow 🙂

Emelie

Underbart fint!!!

vardagskonst

Tack!! 🙂

Emilia Leide

Alltså du och dina barnrum! Så härliga! ❤️??

vardagskonst

Det är absolut det roligaste att inreda, man kan verkligen gå loss där inne 🙂 <3

Marita

Magisk fint!!

vardagskonst

Åh vad snäll du är, tack! <3

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.