2020-04-26

Vad som inspirerar mig just nu

Godmorgon från sängen som är dagens kontorsplats. Här ska jag sitta i ett par timmar och skriva essä som ska in på torsdag, men det kom ett förslag på ett inlägg om vad som inspirerar mig just nu och jag ville verkligen börja dagen med det först.

Vad som inspirerar mig just nu är verkligen en blandad kompott. Främst är det fina och kanske lite oväntade färgkombinationer, stråväskor, stråhattar, solmålade golv och bilder på luktärter som får igång mig. Och längtan efter att träffa mina kompisar som får mig att tänka på goda saker man kan laga och bjuda på, uppklädd och snygg.

 

Lila är en färg jag försiktigt försöker få in i både vardagsrum och barnens rum, som en liten accent till de blå detaljerna. Blått och lila är särskilt fint ihop och likaså gult och lila. Älskar det målade bordet till de naturfärgade stolarna och tycker det är ett så bra sätt att få in färg på utan att det blir för mycket.

Jag har planterat luktärter på balkongen som jag går och tittar till varje dag. De växer som sjutton och jag hoppas få till något buskigt mot en av väggarna. På den andra bilden blir jag så inspirerad av den perfekta färgkombinationen. Jag har ju haft svårt att hitta mitt sätt för färg hemma hos oss men i den hör bilden finns det så mycket jag. Lite dovare på väggarna som inte vill ha vitt och riktigt starka, fina färgklickar till.

Långklänning, stora örhängen och solglasögon till dessa två. Mmmm.

 

Det finns inget som gör så mycket underverk för mitt dåliga morgonhumör som att vakna till sol. Finns inte heller något som känns så somrigt som kvällssol i vardagsrummet. Samtidigt drömmer jag om att kombinera något av de tillfällena med kompisfrukost eller middag till det en bukett blommor på bordet, röda naglar, vit blus och en syrlig fördrink medan maten är på gång.

alla bilder samt bildkällor finns här

9

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.