2020-04-09

En hög färgglada barnkläder – vårgarderoben

Som jag sa häromdagen hämtade jag ut ett paket med kläder åt barnen. Det var en drös med färgglada barnkläder i randigt, prickigt och mönstrat som omedelbart provades och älskades. Sigges favorit var såklart Ebbes byxor med hästar på.

Att beställa barnkläder online måste förresten vara ett av mina bästa lifehacks som småbarnsförälder, förutom att beställa hem mat. Så skönt att i lugn och ro sondera terrängen och jämföra färger, priser och motiv. Dessutom behöver jag inte flänga över hela Göteborg på jakt efter ett eller två särskilda plagg.

Om jag inte beställer från nätet är det generellt Lindex barnkläder som gäller för oss eftersom deras utbud checkar i alla mina boxar vad gäller passform, kvalité, färg och mönster. Arket har också börjat klättra upp på listan, men jag glömmer jämt bort att dem finns.

Tycker det är så kul att köpa just barnkläder eftersom många av dem är så himla glada och fantasifulla – titta bara på byxorna från Blaou som heter Bacteria? Så klockrent. Eller hundarna på den blå t-shirten, som svängde förbi från 80-talet med pannbandet på.

Tänker också att kläder har en så stor effekt på ens identitet och självbild och försöker därför att klä mina barn som barn, utan begränsningar och pekpinnar. Jag tor inte på att utesluta någonting, utan försöker erbjuda dem ett smörgåsbord med attribut att förstärka sin personlighet med. I den mån det går, ska tilläggas.

Jaja, här är i alla fall den senaste lilla högen av coola barnkläder som hängts in i garderoben. Jag har köpt nästan allt på Babyshop förutom den gula klänningen med fiskar på och den prickiga skjortan – de kommer faktiskt från Arket. Och allt på bild två, det kommer från Lindex.

Hoppas ni tycker det är lika kul som jag gör, hehe.

11

Kommentera

Guuud så söta och unika plagg 🙂
klänningen med fiskarna är ju underbar haha

vardagskonst

Önskar den fanns i vuxenstorlek!!

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.