2020-03-21

Några ögonblick ur telefonen

Det här fatet köpte jag på jobbet för ett par veckor sedan. Det är så fint. Opraktiskt. Men fint.

Förra lördagen började jag bläddra i min bok, sen kom jag inte längre. För mig är det e-böcker som gäller om jag ska lyckas läsa färdigt något. Tråkigt men sant. Den bästa tiden att läsa är när jag nattar Signe, hon kryper upp på min arm och somnar där medan jag läser. Ligger alltid kvar några sidor extra.

När jag skulle lämna Signe för första gången på förskolan visste jag inte riktigt vad jag skulle göra. Så jag gick till Ekstedts och läste.

Den här platsen ser inte ut att vara något särskilt men är ett av Göteborgs guldkorn – Victoriapassagen. Hit brukar jag gå för att köpa kaffe på lunchen. Ibland choklad. Förr brukade jag sitta där och läsa, men det är många år sedan nu.

En dag när jag var ledig hade jag besök av Julia och hennes bebis Hennie<3 Jag hade köpt tårta från bageriet.

Just idag, i skrivande stund är jag förkyld. Riktigt typiskt med tanke på att vårsolen flödar. Trakasserar hela familjen med städ och sortering som jag sen inte orkar slutföra.

Sovrummet som måste målas om. Det räcker med ett rosa rum i lägenheten.

Godisbiten. Som snart fyller två.

Göteborg, Göteborg<3

14

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.