2020-03-18

Hej

Det är svårt att veta vad man ska tycka och tänka nu när det är som det är. En del av mig har hållit allting med viruset så långt bort som möjligt eftersom det har känts så stort och svårt att ta in. Men nu har det kommit närmare och svårt att värja sig mot. Jag tänker dock som så att det är en självklarhet att skydda riskgrupperna och hålla sig inne om man känner av symptom och att det inte är någon fara för den som inte ingår där. Men något mer jag tänker på är den globala reaktionen. Det känns som att Corona sätter så många spår i så otroligt många led att det är svårt att inte oroa sig.

Eftersom barnen var sjuka för ett tag sedan och hade lite eftersläntrande hosta, som brukar sitta i veckor efteråt, höll vi dem hemma för säkerhets skull i veckan. De blir dessutom hemma resten av veckan med eftersom Signe kräktes rakt ut igår.

Förutom den incidenten har vi haft det rätt så härligt här hemma. Jag har jobbat hemifrån, vi har lagat pizza och varit på lekplatsen. Slagit på 11-kaffet och bakat en chokladkaka. Jag och Ebbe-Lou har spelat Nintendo och vi har planterat om palettblad.

Och jag tänker att vi ska minnas sen, att det här var vad vi gjorde när Corona blåste upp till storm – spelade Nintendo, lekte i små hus och drack kaffe.

14

Kommentera

E

Hej, vad är det för härlig blå jacka du har? Varifrån kommer den? Tack för fin blogg!

vardagskonst

Hej! Och tack<3 jackan är en gammal Whyred jag köpte i Stockholm för snart fem-sex år sedan och ser ut så här http://jackorpånätet.se/jacka/dam/ovriga-jackor/whyred/carter-jacket-2/

Dock ser just den ut att vara svår att få tag på :/

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.