2020-03-09

Något nytt, tre tips och ett blomrecept

– Jag stannade upp och började borsta tovorna ur livet och sakta, sakta börjar det bli slätare. Valde bort, strukturerade om och påbörjade faktiskt också något nytt. På fredag börjar jag nämligen min praktik – en ganska viktig del som jag gått miste om eftersom jag inte läst ett helt program. Och så kan det ju inte vara, så jag tog saken i egna händer och kommer från och med fredagen att bland annat få skriva copy och slipa fram tonaliteter. Hurra, hurra för det. Hurra för att äntligen närma mig kommunikatörsyrket på riktigt. Nu ska jag bara ta examen så är jag i hamn.

– Signe hade sin andra inskolningsdag idag och hon är så redo som man kan bli. Jag är väl kanske inte det men det är inte viktigt i den här ekvationen.  Hon trivs, hon mår bra och jag behöver släppa taget. Det kommer bli bra.

– Egentligen ville jag bara komma in och säga hej. Att jag är glad för att ni finns kvar. Tonen har förändrats här inne, innehållet med – jag vet det. Det var lite skrämmande, men allting rör ju på sig. Även jag. Jag tänker dock ofta på det, på varför det inte längre går att skriva som förut. Kanske för att jag inte tänker som förut.  Jag försökte ganska länge närma mig det igen men till slut accepterade jag att jag nog vuxit ifrån det och in till något annat.

– Jag har förresten läst ut fem böcker den senaste tiden – Rich boy, Jag for ner till bror, Vi for upp med mor, Att föda ett barn och Vuxna människor. Rekommenderar de tre första varmt.

– I min bukett; en kombination av riddarsporre, papegojtulpan, ros och vallmo.
Fan ta stisk.

14

Kommentera

SÅ fint <3

vardagskonst

Tack Jasmin!! <3

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.