2020-02-28

Hej!

Godmorgon! Här har jag precis svept morgonens första kaffe och torkat en snorig liten näsa – Ebbe-Lou vaknade med en rejäl förkylning och jag tycker så synd om honom. Hoppas han blir frisk snart och att det inte är det där Coronaviruset som faktiskt satt lite skräck i mig. Särskilt eftersom Sahlgrenska gick ut häromdagen med att de vårdar en person för det just nu. Måste läsa på lite mer men har satt skygglapparna på just nu för att jag tycker det är så obehagligt.

Idag ska jag äta frukost med Ebba på daMatteo innan jag har ett kul möte i närheten av mitt jobb. Efter det står jag i butiken ett par timmar innan det är dags för lite fredag här hemma. Ser så mycket fram emot att göra något annat nu när jag varit hemma och haft barnen i flera dagar. Får jag inte göra mer än bara det så börjar jag klättra på väggarna.

Det har dock varit fina dagar här hemma med hämtning på förskolan, mys, Toy Story, lek, pulvervåfflor och färdigrätter. Nivån har med andra ord varit både hög och låg här hemma. Och effektiv – igår rev jag ner skarvar på tapeterna i vardagsrummet och sedan kokade jag potatis, gjorde gnocchi, fräste på sparris och slängde ihop en blåbärspaj eftersom Ebba skulle komma på middag. Älskar blandningen av en helt vanlig och samtidigt en lite lyxigare vardag. Men nu ska det som sagt bli skönt att göra något annat, dra på några lager mascara, klä mig fint och bara göra vuxengrejer.

Ha en fin fredag!

   
14

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.