2020-02-17

Ett recept på glass med Gridellis pistagekräm

Hej här kommer ett finfint tips lastat, nämligen glass med Gridellis pistagekrämSom inte kräver en glassmaskin, minimalt med jobb och knappt något tålamod eftersom den fryser ganska fort. Och nej, no worries – jag har inte sadlat om till matblogg men det här var så lyxigt och enkelt att det nästan vore fult att inte dela med sig av.

Ingredienser
5 dl vispgrädde
1 burk kondenserad mjölk
250 g mascarpone
1 påse pistagenötter
150 g Gridelli pistagekräm
Flingsalt

Gör så här
Hacka pistagenötterna och lägg undan till sen.
Vispa grädden och blanda ihop den väl med övriga ingredienser, häll över allt i en form som tål att vara i frysen (jag tog en sockerkaksform), strö över pistagenötterna, lite flingsalt och skjuts in i frysen et voilà – några timmar senare är livets enklaste och godaste glass klar.

20

Kommentera

Sandy

Oj, måste testa! <3

vardagskonst

Gör det! Det var så gott! Allt tog slut till middagen 🙂

Kan vi dela ditt recept på butikerna Instagram taggar dej såklart

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.