2020-02-13

Tips på barnrumsinredning

Häromdagen frågade Moa  (i det här inlägget) om jag kunde tipsa om några märken jag handlar barnrumsinredning. Kul, tänkte jag, eftersom jag blev tvungen att tänka till och kom fram till att jag nog inte har något särskilt märke som jag handlar just inredning till Ebbes rum ifrån, som klar favorit.

Men jag har ett par varumärken som ändå levererar, tycker jag. Som till exempel H&M Home, Åhlens, Littlephant, Fine little Day, Majvillan, Mini Rodini, Ferm Living, Lagerhaus, Afroart, IKEA och Ellos. I regel när jag ska köpa något nytt i inredningsväg är det de här märkena jag tittar på och jag gillar när allt är samlat så för mig är till exempel Jollyroom en bra sajt.

Många av de här märkena är ganska dyra och jag har själv köpt väldigt lite därifrån men när det väl har blivit av har jag lagt pengarna på snygg förvaring och fina textilier som kan hänga med länge.

Jag satte ihop några fina saker här nedan som jag gärna skulle inreda med, men jag kan inte nog betona att om någon här blir inspirerad så tycker jag, som vanligt, att ni ska börja leta i skåpen, i förrådet, hos era nära och kära, Tradera, Blocket, lokala secondhandbutiker och köp och säljgrupper på nätet. Om man bara vidgar sina vyer lite kan man hitta mycket mer än man tror. Bestäm bara färger och mönster i förväg och börja leta.

Alla bilder i kollagen finns med källor i min mapp Kids interior inspiration på Pinterest

8

Kommentera

Emilia Leide

Så fint kollage. Varmt och mysigt! ✨

vardagskonst

Tack!! <3 <3 <3

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.