2020-02-02

De senaste årens loppisskördar och listor

Nu har vi snart tagit oss förbi den värsta perioden. När jag går upp 07.30 kan jag se solen röra sig försiktigt mot himlen och det gör så mycket att vakna med ljus istället för med mörker. I veckan var det till och med soligt och då började genast en liten, liten känsla av vår gro i mig. Med den kom tankarna på vad jag ska odla på balkongen och att det snart är säsong för loppisarna igen. Utanför oss har vi en lång allé och där är det loppis varje lördag från juni till september. Det är ju ganska lyxigt.

Två år i rad har jag haft en lista jag utgått ifrån samt några ledord, här kan man se listan för 2018 och 2019 (kan dock inte se bilderna på 2019, eller är det bara jag?) och just nu jobbar jag på det här årets. Den här gången skiljer det sig lite eftersom det är så lite vi saknar och faktiskt behöver och eftersom jag är mer inne på att få ut saker istället för in. Blir kanske faktiskt också en lista vid sidan om på saker som INTE ska köpas. Det kan också behövas när man står där och är på väg att slentrianköpa sånt som är ”fint” eller ”billigt”.

Så här har det sett ut de senaste åren, ska bli kul att se hur den här sommarens loppisskörd blir.

                                    
14

Kommentera

Emilia Leide

Så fina fynd. Jag har precis haft köpstopp hela januari och inte besökt en enda loppis sen innan jul. Det har faktiskt känts väldigt skönt, skulle också behöva rensa ur lite. Och vara hårdare med vad som kommer med hem.

vardagskonst

Det var ett tag sedan jag var på loppis, jag med. Inte sedan i september tror jag. Dock borde vi också införa ett köpstopp, särskilt på grund av ekonomiska aspekter, vi är tyvärr för dåliga på motsatsen fastän vi väljer MYCKET mer noggrant än förr.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.