2020-01-25

Ett lördagshej och i behov av lite hjälp

Ja tanken var ju att jag skulle bli landets bästa inredningsbloggare med stort fokus på färg och inredning som tillåter en att leva ut och ha kul (hehehe). Men så ramlar det ner ett stort jobblass över huvudet och när jag äntligen tagit mig förbi det blev jag stående med tom blick som vandrar ut mot horisonten – alla idéer slocknade. Jag vet inte om det är en form av urladdning, för det hade ju inte varit omöjligt.

Dock älskar jag den här platsen mer än någonsin eftersom den känns så härligt fri från hörn jag tidigare målat in mig i. Förr kunde jag känna mig begränsad och lite tvungen att skriva efter en viss mall, men inte längre. Bloggen måste ju följa mig och när jag slutade vara fastkedjad i en tillvaro som gick så långsamt att jag såg varenda liten detalj i mitt liv så måste ju även det få komma fram. För det var något som hände när vi flyttade tillbaka till Göteborg, när Ebbe-Lou blev större och karusellen började snurra igen. Det blev inte längre naturligt med poetiskt formulerade sekvenser ur livet.

Men ja vad jag ville komma fram till är att kan ni inte ge mig lite tips på vad ni vill läsa om? Berätta för mig, vad tycker ni skulle vara kul, har ni något specifikt ni vill att jag ska skriva om?

Inser hur svårt och läskigt jag tycker det är att skriva det här men så kommer jag på att bland det bästa och finaste som finns är att våga fråga andra efter hjälp. Det är faktiskt ganska svårt att vara en ö.

bildkälla

 

17

Kommentera

Marie

1. En bild i timmen. Att en får följa dig under en dag. Måste inte vara en toppdag, vardagskaoset kan också vara fint
2. Do and don’t när det kommer till att matcha mönster/färg. Lifehacks på inredning.
3. Vad som inspirerar
4. Vad du tänker om hållbarhet kopplat till inredning
5. Sämsta/bästa just nu
6. Om jag var en x så skulle jag x

Gu vad svårt det var att komma på! Tänker ändå att det viktiga är att du känner för det du skriver om ändå. 🤓

vardagskonst

Alltså att du ändå tog dig tiden att skriva det här till mig? Tusen, tusen, tack!! Det fick igång mig, har redan börjat fundera på flera punkter! 🙂 Håller verkligen med om det sista du skrev och uppskattar även det<3

Andrea

Tycker så mycket om din blogg! Säker som hade varit roligt att läsa om är loppisfynd, hur man kan duka fint/mysigt till vardags, tips på bloggar/Instagram, växter och blommor i inredningen och inredningstips till barnrum!

vardagskonst

Vad glad jag blir, tack!! Skriver upp allt!! <3 <3 <3

Sandy

Jag som är ny bloggläsare hade tyckt det var kul att läsa om hur ni hamnade i Stockholm och sen Göteborg, och ett hemmareportage hade också varit superroligt att läsa!

vardagskonst

Tar till mig! Tack Sandy! <3

Emilia Leide

Älskar alla härliga kombinationer du bjuder på! Både juldukningsbilderna och julklappsinslagningarna gav mig så mycket inspiration! Det bästa med dem var liksom mer konceptet och helheten. Jag kunde liksom ta vad jag hade hemma men ändå känna att jag blev inspirerad av dig! Så mer sånt! Och mer från ditt hem och din gaderob! Heja dig!

vardagskonst

JAG BLIR SÅ GLAD av att läsa det! Så kul att kunna inspirera särskilt till att använda det man redan har, det blir mycket roligare att se sina egna saker som man tycker om fast i nya sammanhang 😊❤️

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.