2020-01-19

Min start på 2020 och en present till mig själv

Jag väntade nog undermedvetet på att Interflora skulle vara över innan jag kände av den där nystarten på allvar. Nu när jag har den (fantastiska) erfarenheten bakom mig är jag redo för ett nytt år och ser det lite som ett ännu ganska oskrivet blad där allt är möjligt.

Signe börjar snart förskolan och jag har anmält mig till universitetet – äntligen kommer jag ha en rimlig chans att göra saker i den ordning det är tänkt att man ska göra dem. Och så har jag faktiskt gett mig själv en väldigt fin present att inleda våren med – en tio veckor lång keramikkurs. Jag gick en för några år sedan och trivdes så mycket med det. Det var inte direkt självklart att det var mitt forum men jag tyckte så mycket om drejplattan och att forma med händerna. Kanske var det också första gången i mitt liv som själva arbetet var viktigare än resultatet. Hoppas dock ändå på att jag ska få ihop en liten samling kaffekoppar och bakskålar.

Keramik, kommunikation och inredning. Jo men det känns som att det blir en rätt så fin vår, ändå.

   
13

Kommentera

Anne

Hej! Var ligger keramikstället? Ser ut som väldigt fina glasyrer:)

Anne

vardagskonst

Hej! De här bilderna kommer från ABF på Järntorget i Göteborg, nu kommer jag gå i Alingsås 🙂

Anna María

Låter ju helt strålande! Är så sugen på att någon gång i livet testa keramik. Hoppas jag får hänga med dig lite här via bloggen 🙂

vardagskonst

Du skulle säkert vara en supertalang, du som är så kreativ 🙂 Kommer absolut uppdatera här <3

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.