2020-01-14

Sådant jag sparat på Instagram

Jag svepte nyss en cappuccino och ska snart dra det sista lasset med jobb, sen ska jag somna och vakna utan en liten näsa mot min. Och det är ju lite trist förr fastän det är en lyx att få sova ostört så älskar jag ju att sova med min minsta. Ebbe-Lou har alltid totalvägrat att sova med oss så både jag och Hugo är glada för att Signe vill. Det finns få ting som är så mysiga som att få somna mot en liten nacke och till ett lätt snusande. Eller gulliga små snarkningar när hon är riktigt trött, hehe.

Men nu blir det inget gull för jag är på mitt hotellrum i Stockholm och kämpar med orken till det sista jag har att göra. Jag tänkte mest bara ta en liten paus och visa lite fint jag sparat ner från Instagram. Är ni redo? Då kör vi:

Karen Lisey

Den gröna väggen, målningen och lampan fångade min blick. Och de polkagrisrandiga servetterna.

Lumikello interior

Så konsekvent färgschema här! Älskar dessutom den röda färgen på byrån. Våra köksstolar är i ungefär samma och nu funderar jag på att måla om hyllorna i sovrummet i samma ton.

Elin Ödnegard

Drömmarnas lampskärm. Inte helt säker på foten.

Meta Coleman

Älskar prick allt här i inredningen. Och Metas klänning och frisyr. Ska spara ut från och med nu.

Celine Hallas

Nej, fortfarande finns det ingen som gör det bättre än Celine.

Barbara Egholm

Så fint med ljusen i de här små ljusstakarna.

10

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.