2020-01-13

Stockholm, Interflora, att återvända och Ebbes bild

Imorgon åker jag till Stockholm, vilket blir första gången sedan vi lämnade staden för snart fyra år sedan. Det känns så märkligt. Sist kunde vi inte komma därifrån fort nog och nu åker jag tillbaka. Stockholm var aldrig för mig, Stockholm var aldrig min dröm. Inte heller Hugos, skulle det visa sig och jag är glad att vi vågade flytta tillbaka hem igen. Även om ingenting längre var sig likt.

Känns på sätt och vis…konstigt att återvända dit. Den versionen av mig som lämnade var ledsen, vilsen och längtade därifrån. Den versionen som kommer tillbaka är mycket mer rak i ryggen.

Men ja, Stockholm åker jag alltså till imorgon och sen efter en ostörd natts sömn ska jag hålla en kurs för nästan 200 av Interfloras florister om hur man blir en bättre fotograf. Det blir spännande och det fladdrar redan runt nervösa fjärilar innanför bröstet. Särskilt eftersom jag egentligen har en extrem scenskräck. Fast å andra sidan har jag aldrig talat inför folk om något jag verkligen tycker om. Och faktiskt kan.

Det måste ju göra skillnad, tänker jag?

På tal om fotografi – igår tog Ebbe-Lou en bild på mig. Jag blundar och tänker inte på att dölja mina fula ärr jag fick som souvenir efter Hepatosen jag drabbades av under graviditeten med Signe. Men äsch. Vad gör väl det om hundra år?

 

14

Kommentera

Gud vad spännande med en sån maxad föreläsning! Du kommer göra det strålande bra! Stot lycka till och välkommen till stan 🙂 Igen!

vardagskonst

Vad glad jag blev för den hör kommentaren, tack!!! Det är verkligen spännande men kan inte ens tänka mig hur det är att göra TV? DET känns spännande! 🙂 KRAM! <3

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.