2019-12-29

a laboratory for floral experiment – Thierry Feret och min dröm

Nu slänger jag allt åt sidan och byter bana. Jag blir en floristisk kreatör istället. Nej, okej, jag ska inte göra riktigt så dramatiska livsval men för första gången på länge fick jag så stark lust att byta bana efter att ha läst om Thierry Feret hos The socialite family som helt sonika valde att göra något annat i livet och nu tycks leva ut den härligaste av drömmar. Jag är inte alls främmande för att göra något sådant i framtiden, det här är ju också ett sätt att driva butik på. Men skulle det här fungera i Sverige? I Göteborg? Kanske, man vet aldrig.a

I vilket fall – inspireras av bilderna, gå in och läs intervjun och ha en fin söndag <3

      

Bilder: The socialite family

Bild: Flowered by

7

Kommentera

midis

omg DRÖMMEN

vardagskonst

Tar tillbaka allt jag sagt om blomsteraffärn! LÅT OSS STARTA!

Sandy

Jag tror absolut det funkar, vi har ju bästa Florista här i Malmö! KBK säger jag <3

Emilia Leide

Men alltså wow! Vilken explosion av färg! 😍

vardagskonst

Ja, visst är det fantastiskt! Har gått in flera gånger och tittat för blir så glad av det 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.