2019-12-28

Funderingarna om vad som blev och inte

Det börjar bli en fin liten vana här, att gå upp och skriva innan alla andra vaknar. Kanske börjar jag återigen bli en morgonmänniska. Idag ska jag jobba med blommor och det gör jag hela vägen fram till måndag, samtidigt har jag ett stylinguppdrag på distans och så skriver jag på min handbok. Och jobbar på Ellos. Mitt nyårslöfte blir att vara snäll mot mig själv och att sluta ta på mig för mycket. Att lära mig äta bra och regelbundet, sova ordentligt, bygga upp lite muskler i ryggen och att vila. Att sluta säga ja, ja, ja till allting och våga vara mer selektiv i vad jag tar mig an. Jag går mot det här året slut med en känsla av att jag fortfarande står och stampar på en och samma plats samtidigt som Hugo högt summerar – ”du fick ett fast jobb på Ellos, du började blogga på JWHF, du gjorde din första lägenhetsstyling och du har ett stort uppdrag för Interflora.”. Först då landar jag lite och känner att ja, jo kanske blev det lite mer. Dessutom drev vi ju trots allt igenom en flytt för att säkra barnens framtid. Eller förstöra den, ännu vet jag inte riktigt hur bra det blev men det kan bara tiden utvisa. I oktober skulle vi dessutom ha blivit en till i familjen, men det gick ju inte vidare. Vilket jag kanske inte sörjer så eftersom realisten i mig konstaterar att det inte var en bra tid för att bli, men som mamman i mig ändå tänker mycket på. Vem hade det blivit? Vem var det vi gick miste om?

Till slut inser jag dock att även om det var en del som gick förlorat så drog jag ändå den högsta vinsten – ett år till med min lilla familj.

Det finaste jag har.

 

12

Kommentera

Fina funderingar och fint skrivet <3 Hoppas ni har ett fantastiskt slut på året, hela familjen. Kram

vardagskonst

Tack fina Sandy <3 Önskar dig detsamma <3

Emilia Leide

Verkligen så roligt att läsa din blogg och att du startade upp insta igen. Fick så mycket inspiration till juldukningen. Och till allt! Du sprider så mycket glädje och färg! ❤️
Hoppas 2020 blir ett snällt år och att det ger dig vad du önskar! Kram

vardagskonst

Emilia, jag är så glad att du finns i min sfär. Tusen tack för all pepp och all kärlek, det värmer och det betyder <3 Gott nytt år, varma fina du. KRAM<3

Emilia Leide

❤️

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.