2019-12-26

Från Dalarna till Nynäs, Morrissoffor och furusängar

Då var min julledighet slut och jag ska snart hoppa på tåget till jobbet. Det blir en kort dag eftersom vi inte har öppet lika länge som vanligt och det är ganska skönt för jag är något mör tack vare Signe som inte sover ordentligt just nu.

Julen var fin men jag hade mer bråttom än vad jag trodde att komma ifrån den och redan igår gjorde vi oss av med granen. Lite julpynt finns kvar men jag känner mig så redo nu för januari. Längtar inte alls efter nyår, bara förbi. Jag känner mig färdig med den här tiden nu. Ebbe-Lou längtar efter förskolan, jag längtar efter att bli färdig med universitetet som jag tragglat med under så många år vid sidan om allt och jag ser fram emot efter Interflora-konferensen som är i januari. Snart, snart, snart.

Jag kom förresten över de här bilderna från ett hus som flyttats från Dalarna till Nynäshamn. Fortfarande något av det märkligaste jag kan tänka mig – att man kan flytta ett helt hus. Men går gör det ju. Tyckte det såg så ombonat men samtidigt enkelt ut. Lampan, sofforna och väggfärgen i vardagsrummet var det finaste. Och de äppelgröna kuddarna. Aldrig tänkt att en furusäng skulle kunna bli så fin med rätt bäddning.

 

alla bilder kommer från Fantastic Frank

12

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.